Český mlýnek na maso Porkert

favicon.png
U Kulináře najdete kvalitní nádobí a domácí potřeby. Rozhodně tak v naší nabídce nesmí chybět ani tradiční české mlýnky, které na rozdíl od konkurenčních čínských opravdu melou. Mlýnek na maso, mlýnek na mák nebo třeba mlýnek na strouhanku se stále vyrábí v České republice.
Dnes vám rádi blíže představíme mlýnek na maso Porkert, který je pověstný svou dlouhou životností. Tradice jeho výroby sahá až do roku 1881 a mimo drobných technologických úprav se mlýnek vyrábí stále stejný. Je vyrobený z kvalitní šedé litiny a povrchově upraven potravinářským cínem. Má certifikát o zdravotní nezávadnosti a velmi snadno a pohodlně s ním namelete maso na domácí sekanou, hamburgery, karbenátky a jiné pochoutky.

Součástí mlýnku je řezná deska s otvory o šířce 4,5 mm. V naší nabídce najdete mlýnek Porkert č. 5 a č. 8. Toto číslo označuje průměr horního plnícího otvoru. Mlýnek snadno připevníte k pracovní desce pomocí šroubu. Díky jednoduché konstrukci mlýnek snadno rozděláte a vyčistíte vodou a saponátem. Není vhodný do myčky. Ti z vás, kteří už vyzkoušeli levnější konkurenční mlýnky, nám určitě dají za pravdu, že na tuto českou klasiku nic nemá. Mlýnek skutečně mele a díky svému poctivému zpracování vydrží ve vaší rodině po generace.






 
Odeslat článek známému   Vytisknout